Keukenkranen

Wanneer je makkelijk pannen wilt vullen of zonder gedoe wilt afwassen, is een keukenkraan met een hoge, draaibare uitloop handig. Kies voor nog meer flexibiliteit een kraan met een uittrekbare uitloop of sproeikop. Je vindt bij ons ook keukenkranen met touch-bediening. Die kun je met je pols aanzetten, zodat de kraan zelf schoon blijft. Ook populair zijn kokend-water-kranen. Deze keukenkranen geven direct kokend water, ideaal als je thee wilt maken of snel aardappelen wilt koken.

De keuken: vaak een centrale plek in het huis waar de lekkerste maaltijden vandaan komen. Ben je op zoek naar een upgrade van jouw keuken? Geen zorgen, hier vind je vrijwel alles voor jouw droomkeuken. Van kranen en spoelbakken tot keukenbladen en uitstortgootstenen. Neem eens een kijkje bij topmerken als Crohe en Quooker.

Top 10 best verkochte keukenproducten

Top 10 best verkochte keukens

Top 10 keukenlampen

var bol_sitebar_v2={“id”:”bol_1717325984501″, “baseUrl”:”partner.bol.com”,”productId”:”9300000131339029″,”familyId”:””,”siteId”:”34986″,”target”:true,”rating”:true,”price”:true,”deliveryDescription”:true,”button”:true,”linkName”:”Souiri%20Keukenkraan%20met%20Uittrekbare%20Uitloop%20-%20K…”,”linkSubId”:””};https://partner.bol.com/promotion/static/js/partnerProductlinkV2.js
Maak je keuken compleet met de elegant zwarte keukenkraan met uittrekbare uitloop van Souiri!

De keukenkraan met uittrekbare uitloop is de ideale kraan voor in elke keuken, kantine en andere ruimtes. Met 2 verschillende sproeistanden kies jij de juiste stand voor bij het afwassen of het vullen van een glas met water en kan er tot wel 30% op water worden bespaard! Universeel en met een eenvoudige montage maakt het voor iedereen kinderspel om de elegante Souiri keukenkraan te installeren.

Voordelen Souiri keukenkraan
- Met uittrekbare uitloop
- 2 sproeistanden
- Universele aansluiting (3/8)
- Bespaard tot wel 30% water!
- Sterke roestvrij stalen materialen
- Mat zwarte coating
- Keramische kern
- Enkele handgreep
- Geschikt voor koud- en heet water
- Eenvoudige montage

Straal- en sproeistand
Om het jou nog gemakkelijker maken is de Souiri wastafelkraan uitgerust met 2 verschillende sproeistanden. Een harde straal maakt het gemakkelijk om de vieze vaat af te spoelen of schoon te maken, terwijl de sproeistand ideaal is bij het schoonmaken van allerlei groentes.

Flexibele uitloop
Met de flexibeleuitloop is het nu eenvoudig om af te wassen, de wasbak schoon te maken en genieten van de verschillende functionaliteiten. Hierna geniet jij van een prachtige maar vooral, de ideale keukenkraan!

Bespaar tot wel 30% water!
Met een knipoog naar het milieu én naar jouw portemonnee is er goed nagedacht over het ontwerp van de Souiri keukenkraan. Bij het gebruik van de keukenkraan wordt er lucht bij het water gevoegd wat zorgt voor een waterbesparing tot wel 30% zonder dat jij dit opmerkt in de waterstraal.

Specificaties
- Merk: Souiri
- Kleur: zwart
- Materiaal: roestvrij staal, keramiek
- Aansluiting: 3/8
- Sproeistanden: 2
- Certificering: CE, ISO9001

Bestel nu de Souiri keukenkraan met uittrekbare uitloop en geniet van alle gemakken én het elegante design in jouw keuken!

Plaats een reactie