Opbergen

Met een opbergmand kun je stijlvol al je spullen opruimen, van kabels tot aan speelgoed. Met veel verschillende designs zijn er een hoop opbergmanden waar je uit kan kiezen en kan je altijd wel wat vinden wat bij je smaak past. Kies bijvoorbeeld voor een kunststof, rieten of leren mand. Daarnaast kun je er nog voor kiezen om een opbergmand te nemen met deksel of met handgrepen voor gebruiksgemak. Voor een praktische opberger zijn de Curver opbergmanden ideaal. Op zoek naar een mooie rieten mand? Bekijk dan snel het assortiment van Riviera Maison.

Handige opbergmanden

Altijd een opgeruimd gevoel op kantoor, in de studeerkamer of in de garage; in elke ruimt creëer je rust en orde als het goed opgeruimd is. Een opgeruimde kamer begint dan ook vaak bij opbergmanden of opbergboxen! Het assortiment opbergmanden bestaat uit handige, lichtgewicht en duurzame manden die eenvoudig te verplaatsen zijn. Opbermanden met deksel zorgen helemaal voor een rustig en opgeruimd gevoel In manden wordt vaak hobbymateriaal of andere kleine spulletjes opgeborgen. Vanwege de gaatjes aan de zijkant, zijn opbergmandjes ook prima geschikt om te gebruiken als wasmand!

var bol_sitebar_v2={“id”:”bol_1702202986997″, “baseUrl”:”partner.bol.com”,”productId”:”9300000029386036″,”familyId”:””,”siteId”:”34986″,”target”:true,”rating”:true,”price”:true,”deliveryDescription”:true,”button”:true,”linkName”:”Bestseller%20%231%20Mand%20van%20Sophie%20Nordinn%AE%20-%20Opber…”,”linkSubId”:””};https://partner.bol.com/promotion/static/js/partnerProductlinkV2.js

Curver opbergmanden

Het bekendste merk met opbergmandjes is Curver. Het merk Curver heeft een jarenlange staat van dienst als het gaat om praktische huishoudproducten, van wasmanden tot vershouddoosjes. De Curver opbergmanden zijn beschikbaar in verschillende formaten en in verschillende kleuren. De uitstraling van deze mandjes zorgt ervoor dat ze gezien mogen worden!

Compleet aanbod opbergers

Opbergen kan op vele verschillende manieren en in verschillende opbergers. Opbergmanden en opbergboxen zijn makkelijk te verplaatsen vanwege de handvatten. De ladesystemen van Curver zijn licht van gewicht en dankzij het formaat complete opbergkasten. Toch op zoek naar nog wat lichters en eenvoudigers, dan zijn opbergdozen prima geschikt. Het aanbod opbergers is zeer divers en biedt voor elk huishouden en elke ruimte de juiste opbergers!

aanbieding actie agenda aroma Ashleigh & Burwood ashleighenburwood Ashleigh en Burwood baby's badkamer bestellingen bloggen Bol.com Bomb Cosmetics cadeau decoratie diffuser DIY fragrance geuren geurlampen geurtjes geurtjesvoorhuis geurzakjes gifts Greenleaf greenleaf gifts Greenleafgifts huisparfum IFTTT inspiratie interieurparfum korting lifestyle luchtverfrissers online roomspray RSS productfeed sachets scandinavisch something4you Something4you.nl vtwonen westwing woonaccessoires xenos