greenleafgifts Room Spray

greenleafgifts Room Spray € 13,95. Bestellen of informatie kan via contact-formulier.

De Greenleaf roomspray is zeer geschikt voor gebruik in iedere ruimte van uw huis. Alleen even schudden en licht sprayen is alles wat nodig is voor een heerlijke geur waar u maar wilt. Dat betekent dat u maar weinig nodig heeft voor een maximale verspreiding van de geur van uw keuze.

*Gardenia Room Spray x 4

*Gardenia Room Spray x 4 Room SprayEen bloemige fantasie komt tot leven in de delicate en bedwelmende creatie van onze nieuwe gardenia geur. Fluweelzachte witte gardenia besprenkeld met dauwdruppels op een basis van aardse musk.

Gardenia - Sajovi

*Ginger Cinnamon Room Spray x 4

*Ginger Cinnamon Room Spray x 4 Room SprayGember en citrus fleuren deze mix van kaneel, kruidnagel en bloesems van specerijen op en wordt gezoet met karamel en vanille.

Ginger Cinnamon - Sajovi

*Gracious Room Spray x 4

*Gracious Room Spray x 4 Room SprayZoete en romige pompoen vermengd met stijlvolle fruitige musk.

Gracious - Sajovi

*Island Sunset Room Spray x 4

*Island Sunset Room Spray x 4 Room SprayVurig licht schittert door de palmbomen als de laatste zonnestralen dansen over het glinsterende water. Deze geur is geïnspireerd door de adembenemende schoonheid van de juweeltjes uit het paradijs, bruisend van passie en warmte. De geur van zoet en rood fruit vermengd met peer, perzik, kokos, banaan en appel zorgen voor deze sappige aromatische cocktail.

Island Sunset - Sajovi

*Radiant Waters Room Spray x 4

*Radiant Waters Room Spray x 4 Room SprayDe eenvoud van een frisse lente. Een verkwikkende en verfrissende geur, als een plons in het water op een zwoele zomerdag. Bruisend vers groen en de geur van koele munt en eucalyptus vermengd met de geur van bloemen en houtige tonkaboon zorgen voor de nodige warmte.

Radiant Waters - Sajovi

*Starlight Room Spray x 4

*Starlight Room Spray x 4 Room SprayBruisend en intens met sprankelend fruit, citrus en munt, met een vleugje witte musk. Geïnspireerd door koele en heldere winternachten en feestelijke twinkelende lichtjes.

Starlight - Sajovi

*Trellis Room Spray x 4

*Trellis Room Spray x 4 Room SprayVrouwelijk en zacht. Trellis roept de schoonheid van een warme lente-avond op, alsof je slentert door een tuin vol fluwelige bloemen en vogels die zachtjes tjilpen. Een klassieke oosterse bloemige geur vol warmte met een basis van amber, berken en patchouli verrijkt met bergamot, ylang, gember en geranium.

Trellis - Sajovi

Apple Spice & Cinnamon Room Spray N x 4

Apple Spice & Cinnamon Room Spray N x 4 Room SprayDe traditionele geur van appel gecombineerd met kruiden en kaneel verwarmt uw huis.

Apple Spice & Cinnamon - Sajovi

Bella Freesia Room Spray x 4

Bella Freesia Room Spray x 4 Bella Freesia room SprayDe geur van freesia en witte thee vermengd met bergamot, mandarijn, neroli, musk, cederhout, mos en bloesems van katoen.

Blushing Tulips Room Spray x 4

https://www.paypro.nl/product/Blushing_Tulips_Room_Spray/23356?nofocus=true

Blushing Tulips Room Spray x 4 Room SprayMooie frisse lentebloesems gecombineerd met de geheimen van sandelhout en musk.

Blushing Tulips - Sajovi

Bouncy Baby Room Spray x 4

Bouncy Baby Room Spray x 4 Bouncy Baby Room SprayDe frisse geur van wit katoen zoals de schone geur na baby’s bad. Neutraliseert ongewenste geuren.

Breezy Girl Room Spray x 4

Breezy Girl Room Spray x 4 Room SprayDe geur van meloen, munt en citroen, samen met roos, cyclaam en freesia, vermengd met de warmte van patchoulli, sandelhout en amber.

Citrus Samba Room Spray x 4

Citrus Samba Room Spray x 4 Room Spray

De geur van sprankelende grapefruit en rozenblaadjes vermengd met warme amber, sappige limoen, sinaasappel, en mandarijn.
Citrus Samba - Sajovi

Classic Linen Room Spray x 4

Classic Linen Room Spray x 4 Room SprayDe geur van frisse lucht en zuiver water zijn subtiel vermengd tot een schone lente frisse geur voor iedere ruimte.

Classic Linen - Sajovi

Cozy Girl Room Spray x 4

Cozy Girl Room Spray x 4 Room SprayDe rijkdom van donkere pruim met ylang ylang en jasmijn vermengd met warme amber en vanille.

Cuddly Baby Room Spray x 4

Cuddly Baby Room Spray x 4 Cuddly Baby Room SprayDe frisse en schone geur van babypoeder met een vleugje citrus. Neutraliseert ongewenste geuren.

Dream Blossom Room Spray x 4

Dream Blossom Room Spray x 4 Dream Blossom Room SprayDe fantasierijke geur van roos en zoethout betoverd door zwarte kersen, bergamot en amandel en gezoet met anijs, iris, tonka, patchouli. en vanille. Kortom de geur voor een heerlijke dagdroom.

Dreamy Girl Room Spray x 4

Dreamy Girl Room Spray x 4 Room Spray

De geur van zachte rozenblaadjes en ylang ylang vermengd met peer en een mix van ambrette (hibiscus) en witte musk.

First Blush Roomspray x 4

First Blush Roomspray x 4 Room SprayStel je voor, een bruid vangt de eerste blik van haar bruidegom als ze naar het altaar loopt. Haar wangen blozen rooskleurig als ze een gepassioneerde kus van hem krijgt. First Blush vangt deze dierbare momenten in de vorm van een serene geur met een intens hart van papavers aangevuld met warme musk en citrus.

First Blush - Sajovi

Garden Breeze Room Spray x 4

Garden Breeze Room Spray x 4 Room SprayEen romantische mix van jasmijn, roos en citroen met ylang ylang en bosrijke aroma’s.

Garden Breeze - Sajovi

Haven Room Spray x 4

Haven Room Spray x 4 Room SprayHaven is een prachtige geur van pure elegantie en luxe, met topnoten van frisse zeewind vermengd met lavendel en jasmijn, op een zoete basis van amber en musk.

Haven - Sajovi

Hope Room Spray x 4

Hope Room Spray x 4 Room SprayVier met vrienden en familie de geurige combinatie van vers fruit, warme kruiden en zoete vanille.

Hope - Sajovi

Jasmine Room Spray x 4

Jasmine Room Spray x 4 Room SprayHet genoegen van tijdloze bloesems, met de geur van de delicate en zoete schoonheid van pure jasmijn.

Jasmine - Sajovi

Lavender Room Spray x 4

Lavender Room Spray x 4 Room Spray
NOG NIET LEVERBAARGa lekker achterover zitten en laat u ontspannen en kalmeren door de geur van lavendel.

Magnolia Room Spray x 4

Magnolia Room Spray x 4 Room SprayDe zuidelijke zoete geur van magnolia verwelkomt een ieder in uw huis.

Magnolia - Sajovi

Orange & Honey Room Spray x 4

Orange & Honey Room Spray x 4 Room SprayGeniet van het kalmerende aroma van citrusvruchten met een vleugje honing.

Orange & Honey - Sajovi

Pomegranate Room Spray x 4

Pomegranate Room Spray x 4 Room SpraySappige granaatappel samen met de geur van groene appels maken dit tot een betoverende geur.

Pomegranate - Sajovi

River Mist Room Spray x 4

River Mist Room Spray x 4 Room SprayDeze geur ademt de koelte van stromend water. Water wat spat over mossige stenen in een diepe bosgroeve. Met de aardse geur van amber en musk en de waterige geur van nat groen, met citrus en appel. De geur wordt verfijnd met lavendel, kruiden en lelietjes van dalen.

River Mist - Sajovi

Roses Room Spray x 4

Roses Room Spray x 4 Roses Room SprayDe geur van roos doordrenkt uw huis.

Sassy Girl Room Spray x 4

Sassy Girl Room Spray x 4 Room Spray

De geur van amber en lelietjes van dalen met een levendige mix van citrus en tropische vruchten zoals kiwi, meloen, framboos, ananas en aardbei.

Seaspray Room Spray x 4

Seaspray Room Spray x 4 Room SprayVang de geur van de zee gemengd met jasmijn, sandelhout en musk. U waant zich wandelend langs de kust.

Seaspray - Sajovi

Sleepy Baby Room Spray x 4

Sleepy Baby Room Spray x 4 Sleepy Baby Room SprayDe rustige en ontspannen geur van lavendel. Neutraliseert ongewenste geuren.

Snuggly Baby Room Spray x 4

Snuggly Baby Room Spray x 4 Snuggly Baby Room SprayDe zachte en knusse geur van zoet babypoeder. Neutraliseert ongewenste geuren.

Tuscan Vineyard Room Spray x 4

Tuscan Vineyard Room Spray x 4 Room SprayDe geraffineerde volle geur van sprankelende druiven uit Toscane.

Tuscan Vineyard - Sajovi

Vanille Room Spray x 4

Vanille Room Spray x 4 Room SprayDe favoriete traditionele geur van vanille verwarmt uw hart en woning.

Vanilla - Sajovi

Vintage Violet Room Spray x 4

Vintage Violet Room Spray x 4 Room SprayEen weelderig boeket van viooltjes met rozenblaadjes en ylang ylang aangevuld met amber en verzacht door room, honing, en gesuikerde vijg.

Plaats een reactie